Na wieczór jeszcze jedna fotka (z illesta) jak fitują na mnie - rozmiar M

WOLUSiowy pisze:a chuj mi tam, bogaty jestem to mogę, zamówiłem sobie, rzucę potem jak fitują Lki ;d
Gawin pisze:Ja zawsze mojej Mamie daje hajs i sama sobie kupuje. Np robie zrzute z dziewczyna i bratem i dajemy.
ocean pisze:myślę, że zajebiście gdybyście spróbowali puścić coś w stylu ' bastic line ' - mały branding gdzieś na dole bluzy/tshirtu i to wszystko.
Jakieś szare kruneki, jak najbardziej proste i z dobrych materiałów, koszulki - wąskie i długie. Marzenie każdego szwagra x]
Yankeeyoung pisze:jak mam 178/69 rozmiar M tych szortów będzie ok ? i do kiedy planujecie je sprzedawać ?
Yankeeyoung pisze:jak mam 178/69 rozmiar M tych szortów będzie ok ? i do kiedy planujecie je sprzedawać ?
Gawin pisze:topek pisze:Czemu na klekcie wiszą jako DS? ^
Mam ich 5 par.
erdeka pisze:wena od zawsze ubiera się jakby go the avenue odpimpowało, to o jakim potencjale mowa
phS pisze:jakieś opinie nt. tych camo?
Fokier pisze:Mimo, że jestem poniekąd związany z tą firmą powiem obiektywnie
Hantoog pisze:Fokier pisze:Mimo, że jestem poniekąd związany z tą firmą powiem obiektywnie
![]()
![]()
![]()
no offence
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika