klim pisze:hah co za ułom. to że mam mało postów to coś znaczy ? beka grana. Jak chcesz tak bardzo wiedzieć to jestem ze starej generacji shc konto 2k11 więc zluzuj typie, kurwa forumowiczu za dyche.
geruj pisze:pozostają ci tylko Ewingi;) a poważnie mój brat młodszy też ma haluksy i niestety tylko jakieś basketowe kiksy wchodzą w grę w tym układzie.Reszta jest arcykomicznym tworem na stopach...
klim pisze:hah co za ułom. to że mam mało postów to coś znaczy ? beka grana. Jak chcesz tak bardzo wiedzieć to jestem ze starej generacji shc konto 2k11 więc zluzuj typie, kurwa forumowiczu za dyche.
geruj pisze:Mój ojciec śmiga na korty w eqt supportach a też ma spory kłopot z tym i wygląda nieco pokracznie z "naszego" punktu widzenia.
davidoffffffffff pisze:Znajomy ma też dośc "zaawansowane" haluksy i śmiga we free runach i jakoś tak bardzo tego nie widać.
BTW: Da się to jakoś wyleczyć?
Wróć do Sneakers - rozmowy ogólne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika